Visa endast rubriker

warning: Creating default object from empty value in /data/0/5/0509a8f6-7255-4632-ab0f-a5dee1d92ed7/nyheteronline.se/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Alingsås

Kvinna sköts i benet på Kungsgatan

En kvinna blev på onsdagen beskjuten när hon gick på Kungsgatan. Gärningsmannen har troligen använt sig av ett luftvapen.

AT chattar från västderbyt

Ikväll bjuder AT-sporten på sin populära livechatt från Nolhagahallen.

Holmalund kan åka ur tvåan redan idag

Inför sista omgången i division II, är det redan mer eller mindre klart att Holmalund åker ur serien. Men i måndags lämnades en protest in till svenska fotbollförbundet som redan under onsdagen kan skicka ner HIF i trean.

Stockenberg vill se glöd i spelarnas ögon

– Vi måste börja ta kampen ute på planen och inte hålla på och gulla med motståndarna. Andreas Stockenberg är känd för att vara en engagerad ledare. Mot Sävehof vill han se den rätta glöden i AHK-spelarnas ögon.

Sjukhusköken görs om – mat från centralkök

Alingsås lasaretts patienter kan snart få äta mat tillagad i ett centralkök någon annanstans i Västra Götalandsregionen. Vid årsskiftet startar ett pilotprojekt som ska pröva nya sätt att samordna tillagningen i 13 sjukhuskök.

Två män häktades för villainbrott

Två män i 25-årsåldern har häktats som misstänkta för ett villainbrott i Degebo. Inbrottet inträffade i slutet av förra veckan.

Åt vit flugsvamp – överlevde

Antalet fall av svampförgiftning har ökat i spåren av god tillgång till svamp. En som kunde ha råkat riktigt illa ut var Rebecka Qvarnström från Herrljunga. – Det var först efteråt jag insåg vilken tur jag hade, säger hon till Radio Sjuhärad.

Stationen ska byggas om för att passa alla

Det ska bli enklare för alla att resa med tåg till och från Alingsås. Under november månad påbörjas en rad förbättringar för att öka tillgängligheten på järnvägsstationen.

Ta vara på livets vatten

Ett akut besök på sjukhus. Det blev en erfarenhet för mig på solsemester i främmande land. Häftiga smärtor i magen gjorde att jag att jag kräktes och svimmade. Ambulansen tog mig till närmaste sjukhus.

Först SD – sedan bärplockare i Norrland ...

Sverige har fått sig en törn den senaste tiden i USA, både av Sverigedemokraternas intåg i riksdagen och de asiatiska bärplockarnas situation.

Ingen politiker kryssade sig före i kön

Den slutliga rösträkningen och mandatfördelningen i Vårgårda kommunfullmäktige blev klar under måndagen. Åtta kandidater fick tillräckligt med personkryss för att bli inröstade, men samtliga stod redan på valbar plats. Ingen uppstickare klarade av att gå förbi i kön.

Patrik Ekelund överraskad över SD-plats

Daniel Rönnqvist och Patrik Ekelund har valts att representera Sverigedemokraterna i Vårgårda. Nöjesarrangören Ekelund är överraskad. Han är inte sverigedemokrat.

De har valts in i Vårgårdas kommunfullmäktige

Följande personer har valts in i kommunfullmäktige i Vårgårda kommande mandatperiod, 2010-2014:

AT:s artiklar om Ljus i Alingsås 2010

Här finns länkar till AT:s artiklar och webb-tv om årets ljusfest, som pågår mellan 24 september och 31 oktober.

Jonsson och Perciwall inkryssade i fullmäktige

Det är nu klart vilka som tar plats i det nya kommunfullmäktige i Alingsås. Inte helt oväntat ville väljarna behålla veteranen Elver Jonsson (FP) i fullmäktige. Personkryssen räckte för att ge honom ett nytt mandat.

De tar plats i fullmäktige 2010-2014

Här är namnen på Alingsås nya kommunfullmäktige 2010-2014, där N och S står för vilken valkrets de representerar (Alingsås Norra eller Alingsås Södra).

Kapten Andreason beklagar situationen

Lagkapten Magnus Andreason var både lugn och saklig när AT-sporten sent på söndagen ringde upp för att få spelarnas bild av det som skett i Alingsås HK.

Fantasifullt men svårt att hitta

Årets ljusslinga är mer ljusligt fantasifull än den varit på flera år. I år känns det roligt att gå den, faktiskt, rätt långa slingan.

De hade roligt på fotomaran

Årets upplaga av Fotomaraton lockade många deltagare. Med teman som glas, färg, bokats och frukt fick fotograferna under fyra timmar sätta sin kreativitet på prov. – Det är roligt och spännande, säger Ronja Hedendahl.

Nytt inbrott via taket

För ett knappt år sedan utsattes Shell i Annelund för ett inbrott där tjuvarna tog sig in via taket. I helgen utsattes Shell i Herrljunga för ett likadant inbrott.