Visa endast rubriker

Matchguide: Dackarna-Piraterna

Plats: G&B Arena, Målilla. När: Tisdag 19.00.

Dackarnas lagledare Mikael Karlsson:

– Ny match och nya förutsättningar, men det är klart att vi har goda förutsättningar att ta tre poäng. Vi gjorde en bra match förra veckan och hade lite emot, men trots det fick vi med oss en poäng och är fortsatt obesegrade. Ricky Kling kraschade i England i fredags, men han kommer att köra. Han går på behandling och har problem med en axel. Han är en viktig pusselbit och störs förhoppningsvis inte av skadan.

Dackarna: 1. Andreas Jonsson 2. Hans Andersen 3. Fredrik Lindgren 4. Peter Karlsson 5. Rune Holta 6. Ricky Kling 7. Ludvig Lindgren 8. Joel Larsson

Piraterna: 1. Antonio Lindbäck 2. Damian Balinski 3. Rafal Dobrucki 4. Robert Kosiecha 5. Greg Hancock 6. Maciej Janowski 7. Tomas Bäck 8. Tobias Bäck

Notera att:

... förra veckans möte slutade oavgjort, 48–48.

...Piraterna får klara sig utan Jonas Davidsson som kraschade i förra veckan i Polen. Damian Balinski går in och ersätter Jonas Davidsson.

– Davidsson har visat jäkligt bra form, men Balinski är en bra ersättare så de blir ändå ett riktigt bra lag, säger Dackarnas lagledare Mikael Karlsson.