Visa endast rubriker

warning: Creating default object from empty value in /data/0/5/0509a8f6-7255-4632-ab0f-a5dee1d92ed7/nyheteronline.se/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Vikbolandet

Ljuv musik i Lasses öron

Lasse Jönssons gamla veteranmaskin på Vikbolandet, låter som ett riktigt, gammalt tröskverk.  Kanske beroende på att det just är ett sådant...

Snart har grävskopan gjort sitt

Lördagen den 7 november invigs den nybyggda returpunkten och återvinningsstationen i Krokek. En anläggning som kostat drygt fem miljoner kronor att bygga.

Äntligen slog det för Lennart

- Äntligen! Det utbrast Lennart Johansson, 65, från Söderköping, sedan han igår vunnit totalsegern i golftävlingen Antikrundan på Skamby golfbana på Vikbolandet.

Nu får Marby vatten och avlopp

Miljön i första hand - därför väljer nu kommunen att starta utbyggnad av vatten och avlopp till Marby. Efter närmare 20 års kamp tror till och med Marbyborna själva på en lösning.

Full rulle på landet

I går åkte 200 skolbarn till bondgården Bråborg på Vikbolandet för att lära sig mer om livet på ett lantbruk. En del av barnen har tidigare varit i närkontakt med kossor och lamm, men för många var besöket en helt ny upplevelse.  - En liten flicka pekade på ett lamm och frågade om det var en ko, sa Hans Stenström som äger Bråborg.

En specialare

En alldeles speciell påskkärring! Det åker man just nu förbi på väg ut på Vikbolandet, längs Arkösundsvägen och strax efter avfarten till Tåby. En påskkärring som består av en uppklädd docka.

Folkbladet - Vikbolandet

Nyheter från Vikbolandet