Visa endast rubriker

warning: Creating default object from empty value in /data/0/5/0509a8f6-7255-4632-ab0f-a5dee1d92ed7/nyheteronline.se/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Sollefteå

Vandalisering på skola

Barnen på Kråkans förskola i Helgum trivs på sin skolgård. Där har de byggt upp en hel del egna lekinstallationer. Men nu är allt förstört.

Sollefteåpolitiker i orons Bangkok

Oroligheterna, våldet och kaoset ökar i Thailand varje dag. Mitt i händelsernas centrum, på hotell Grand President i Sukhumvit, semestrar politikern Mikael Sjölund från Sollefteå.

– Området kring hotellet har i praktiken blivit öde på några få dagar, berättar han.

Misstänkt våldtäkt i Sollefteå

På tisdagskvällen anmäldes en våldtäkt i Sollefteå. Både förövare och offer är ungdomar.

Sällsynt fågelbesök i Undrom

Den här tiden på våren brukar det ibland dyka upp fåglar som inte alls hör hemma i Ångermanland. Nu är det dags igen.

Jägareförbundet vill skjuta fler björnar

Vid förra årets björnjakt sköts 21 av de tilldelade 22 björnarna i länet. Jägareförbundet Mitt Norrland vill nu öka på tilldelningen inför höstens jakt till 28 björnar.

20 000 kronor - för upplysningar om mordbrand

Efter mordbranden i Skarped som höll på att kosta 43-årige Hans Byström livet tar polisen hjälp av tv-programmet Efterlyst. Dessutom kan en belöning på 20 000 kronor – för avgörande tips – bli aktuell.

Efterlyst tar upp mordbranden

Efter mordbranden i Skarped som höll på att kosta 43-årige Hans Byström livet tar nu polisen hjälp av tv-programmet Efterlyst.

Unga killar vill starta cykelklubb

Ett 20-tal unga killar i Sollefteå samlas på fritiden i Västra skogen för att göra våghalsiga hopp med sina cyklar. Nu vill man bygga ytterligare en hoppramp som är högre än den nuvarande.

Kommunen täcker Solatums förlust

Sollefteå kommunstyrelse har beslutat om att ge det kommunala bostadsbolaget Solatum ett ägartillskott för att täcka den förlust som uppkommit sedan värdet på flera av Solatums fastigheter skrivits ned.

Drabbad av mordbrand - och inbrott

Inte nog med att rullstolsburne Hans Byström från Skarped blev svårt misshandlad och fick sitt hus nedbränt. Nu har tjuvar länsat hans gård på det lilla som fanns kvar.

Branden släckt

UPPDATERAD 20.50 Det började brinna efter järnvägen i Gårdnäs på måndagskvällen. Räddningstjänsten i Sollefteå ryckte ut och släckte snabbt.

Bybor blir mackägare

I sommar stängs Bilistens bensinmack i Edsele. Samtidigt är det meningen att en helt ny mack ska öppna intill Ica-butiken.

Överfallsvåldtäkt på flicka

En minderårig flicka har polisanmält att hon i helgen har blivit utsatt för en överfallsvåldtäkt.

Tävlar i Schack 4:ans riksfinal

Nu laddar eleverna i klass 3-4 vid Backe Centralskola för besöket i Globen, Stockholm, 29 maj för deltagande i Schack 4:ans riksfinal. De tio eleverna kommer att åka till Stockholm för att representera sitt län sedan 1974, Jämtland, Ångermanlänningar som man är. I fjol representerade Bodums skola i Rossön Ångermanland i tävlingen.

Blankt nej för krigslekar

"Krigslekar" får inte ske på Fortifikationsverkets mark.

– De får hitta något annat ställe än Tjärnmyran, säger Bengt Hägg, Fortifikationsverket.

Grannfejd spårade ur

En grannfejd i Sollefteå slutade med hela fyra polisanmälningar.

Vd med 80 miljoner i budget

Eva Nordlander är ny vd för riskkapitalbolaget Saminvest Mitt i Västernorrland och Jämtland. Under en period på fem år ansvarar hon för 80 miljoner kronor som ska fördelas på utvalda företag i regionen.

Satsning i Västra

Arbetsförmedlingen satsar i Junsele och Ramsele.
De arbetslösa ska koppla upp mot Arvidsjaur.

Politiker gav svar på tal

Är politikerna beredda att ha ett gemensamt mål och samarbeta för Härnösands bästa efter valet? Det var en av de frågor som ställdes när företagare mötte politiker på Sambiblioteket i Härnösand.

Storförlust för Solatum

Det kommunala bostadsbolaget Solatum såg länge ut att göra en vinst med en knapp miljon kronor i fjol. Men så i sista stund hade revisorn invändningar.