Visa endast rubriker

Kylan skrämde bort publik

Trots att termometern stod på sju grader och regnet hängde i luften kom närmare 500 personer till Norrhults Folkets park i lördags för att lyssna på Jan Johansen. Men från arrangörshåll hade man hoppats på fler.

De som var där fick också valuta för entrépengen. Jan Johansen gjorde en engagerad spelning och bjöd publiken på sina stora hits, som exempelvis Se på mig och Let the spirit fly.
Jan Johansen backades upp av coverbandet Time Machine, som är flitigt anlitat för att kompa toppartister, och som har ett brett register. Bandet spelar också till dans på Finlandsfärjorna under namnet Höilands.
Arrangören Carina Olsberg har plockat bort det traditionella dansbandet från utbudet vid sina parkfester i Norrhult. De lockade för få, och därför var det discjockeyn Johan Diurhuus som hade intagit scenen i stora danshallen denna kväll. Han avlöstes av växjöbandet Soulcreek.
Carina Olsberg var förhållandevis nöjd med publiktillströmningen, även om hon hade hoppats på fler.
– Med tanke på vädret så får man vara belåten, konstaterade hon.
– Det är ju inte så bra när det börjar regna samtidigt som arrangemanget startar...
De senaste veckornas tragiska händelser i Norrhult, med ett dödsfall på en ung flicka och det uppmärksammade mordfallet, satte också spår i publiktillströmningen, tror Carina Olsberg.
– Det var säkert en och annan som stannade hemma som en följd av det som hänt.