Visa endast rubriker

Mässornas framtid osäker

Turbulensen kring användningen av Folkets Hus när arbetsförmedlingen blir ny hyresgäst har lagt sig. Men om Olofströmsmässorna fortsätter är ändå oklart.

Användningen av foajén i Folkets Hus är ordnad, när arbetsförmedlingen är stängd på kvällar och helger kan andra använda foajén.
Men det är ändå inte säkert att Olofströmsmässorna fortsätter. Arrangörerna Johnny Karlsson och Nils-Harald Ottosson är tveksamma till om de orkar.
– Jag kan inte uttala mig om framtiden för mässorna förrän i slutet på året. Jag ska ha ork till det, säger Johnny Karlsson och berättar att det som har tärt mest är den skit han har fått ta emot för att han uttalade sig kritiskt kring omgörningen av Folkets Hus.
Nils-Harald Ottosson har tagit en paus i år och ställt in mässan. Hur det blir 2011 vet han inte. Hans motivation att driva mässan är inte längre den samma.
– Det har varit sådan turbulens. Hade man gjort så här i det privata näringslivet hade det aldrig fungerat. Glädjen och entusiasmen för samlandet kan man inte ta ifrån oss, men den dämpas av sådant här, säger han.